Tel: 06-15420418

Autoberging

autoberging 1 autoberging 2 autoberging 3

Bij Bergingsbedrijf Laak in Den Haag kunt u terecht voor het vervoeren of slepen van uw auto naar elke gewenste locatie in Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Onze chauffeur haalt met de autoambulance uw personenauto of bedrijfsauto op en vervoert deze naar de door u gewenste locatie. Tijdens het transport is uw auto uiteraard verzekerd tegen schade. Wij werken in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en het Westland, maar zijn u ook graag van dienst in heel Nederland, Luxemburg en Belgiƫ.

Bergingsbedrijf Laak is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Als u ons belt en wij op dat moment een autoambulance beschikbaar hebben, dan streven wij ernaar om binnen een uur aanwezig te zijn op uw pechplaats.

Werkwijze

Uiteraard gaat Bergingsbedrijf Laak zorgvuldig om met uw auto. Het lieren gebeurt met een afstandsbediening, zodat tijdens het lieren uw voertuig constant in de gaten gehouden kan worden. Wij nemen graag de tijd om u en uw auto veilig naar de plaats van bestemming te brengen. Desgewenst kunt u het gehele traject ook met ons meerijden.

Prijzen

De prijzen voor onze autoberging/autovervoer beginnen vanaf 50 euro in de regio Den Haag. U kunt hierbij denken aan de plaatsen Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam etc.
Buiten de regio Den Haag hanteren wij speciale tarieven. Wij maken een duidelijke prijsafspraak met u als u belt voor pech onderweg. In minder acute gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen voor een duidelijke offerte.

Referenties

Auto slepen naar Scheveningen

Net mijn auto op transport laten zitten naar de garage. Zeker vriendelijke te woord gestaan zowel aan de telefoon als bij aankomst. Goede service, vriendelijk en kundig op de sleepauto gezet voor een hele schappelijke prijs! Zeker aan te raden!

Auto Transport in Den Haag

Kwam in Den Haag bij dekkershoek met pech te staan. Na een beetje rondgebeld te hebben kwam ik bij dit bedrijf terecht, werd vriendelijk te woord gestaan en binnen een kleine 20 minuten was hij ter plaatse.

De chauffeur was vriendelijk en heeft de wagen direct opgeladen en hem getransporteerd naar ter Aar. De prijs die ik moest betalen was zeer gunstig.

Auto slepen / ambulance in Purmerend

Goede service. En schappelijk prijs.
Hoewel ik niet hoop dit binnenkort weer nodig te hebben, dit is zeker een aanrader!

Voor meer referenties kunt u onze Marktplaatsadvertentie bekijken via deze link:Bergingsbedrijf Laak Den Haag (Marktplaats)